2010-10-17

Kaos är granne med gud...

Har varit ett ruggigt farande och allmänt kaos. Har dock hunnit träna både mig och Scout. Scout och jag fortsätter med bakombytena här hemma, och har även trickstränat en hel del (det var länge sen vi bara plojjade loss!), jobbat på apporteringen, platsliggningen och fokus i fritt följ. Damen är glad, mycket glad. Lojs säger nåt i stil med att om glädjen var en hund hade den varit en kelpie... Så sant! :)

Jag har hunnit ha löppremiär - 2,5 glada men försiktiga km. We're on people! Så lycklig över att vara igång igen, men ska ta det piano. Går tillbaka på tre löppass i veckan med en gång, men tar det varligt - 4 km asfaltsballerina är planen imorgon, och så får de övriga passen i veckan vara kortare. Har rehabövningar och övningar jag ska köra innan jag springer, så game on!

Veckan som kommer innehåller löpning, bikram, mysyoga, spinning och styrka. På hundträningsfronten samma som förra veckan eftersom den rasade... Hoppas hinna ner på klubben två gånger för att kunna köra större grejer.

Ni missade väl förresten inte att det var Blog Action Day i fredags? Skulle ha bloggat men jag hann inte. Läs Köpstoppsbloggens inlägg här!