2008-05-30

Sol, sol, sol och kurser

Sol, sol, sol och här sitter jag inne och jobbar... Fast klockan är snart halv fem och då kommer farmor och ska passa gossarna Vegh så att A och jag kan ta hundarna med oss och ge oss ut. Mysigt!


Gaia äter fortfarande antibiotika, så det blir ingen freestyle i Linköping för vår del. Vi tränar mest lydnad för tillfället, har spårat en del också. Är riktigt nöjd med hur fotgåendet artar sig!


Eva packar bilen nu, ska på Ken och Kathy i Oslo. Jag ska lyssna på dem i Stockholm istället. Vi tar Kolmården på uppvägen (och firar Mumrikens ettårsdag!!), sen är jag på seminarium lör-sön och så gör vi Stockholm lite på måndagen innan vi drar hemåt mot Skåne igen.


Det blir möjlighet att gå TAGteach Primary Certification Seminar för mig och Eva under hösten. Vi kommer att hålla ett i Norge och ett i Sverige - mera info kommer på hemsidan. Att vara certifierad är ett krav för att få delta på Canis Agilityinstruktörsutbildning, så missa inte det! Och nu finns Agilityinstruktörsutbildningen ute på Canis hemsida http://www.canis.se/ med mera info! I första läget blir det en kurs i Norge (Trondheim och Tromsö) och en i Sverige (Bohuslän och Mälarområdet). Det blir även en i södra Sverige/Danmark med lite senare start.
Missa inte att Fanny och Thomas har Justine Davenport i juli och Laura Derrett i augusti! Mera info finns under kurser på www.klickerklok.se Och har ni inte hittat Fannys blogg ännu, så passa på att besöka den för massor med intressanta tankar, bra om träning och fina bilder!

Nu ska jag ut i solen med flickorna - antar att det är bad som väntar!