2008-07-22

Del 2 i SKK-såpan...

Jaha, vad sa jag... Fick igår ett nytt brev från SKK. Fortfarande avslag men den här gången tyckte de att det kändes viktigt att skicka avslaget på engelska... Som om det skulle göra hänvisningen till FCIs regelverk mera relevant! Ärke-puckon! Se mitt svar nedan.

Malmö 080722


Angående avslag på min begäran om återbetalning för World Dog Show

Jag accepterar fortsatt inte avslaget på min begäran om återbetalning av tävlingsavgiften för två freestyle-klasser på WDS. Att det andra brevet från er kommer på engelska gör på inget vis det fortsatta hänvisandet till FCIs regler mera giltigt. Ingenstans i inbjudan till freestyletävlingen framgick informationen att tävlingsavgiften inte återbetalades vid sjukdom eller olycksfall som kunde styrkas med veterinärintyg. Jag var dessutom i kontakt med tävlingsledare Yvonne Öster innan jag anmälde mig för att dubbelkolla just detta, eftersom min hund varit krasslig. Det skulle inte vara några problem enligt hennes utsago. Jag har varit i kontakt med Yvonne igen på telefon och hon minns vårt samtal och den uppgift jag fick av henne. Hade jag fått annan information hade jag inte anmält, eftersom jag upplevde tävlingsavgiften som väldigt hög.

Att ni upplever att det är rimligt att behandla era medlemmar på det här viset övergår mitt förstånd. Att skicka avslaget igen, med mer eller mindre samma ord som i det första brevet, men den här gången på engelska, gör att jag bara upplever SKK som otroligt nonchalant. Att avslaget kommer på engelska gör inte att hänvisningen till FCIs regelverk blir mera relevant. Ta istället till er att det blivit galet och se till nästa gång formulera era tävlingsinbjudningar på ett sätt som inte inbjuder till missförstånd och att era tävlingsledare vet vad som gäller. Ingen skugga ska dock falla över Yvonne Öster som gjort sitt bästa för att hjälpa mig i den här situationen.

Jag ser framemot att få tillbaka min anmälningsavgift snarast.


This is most likely to be continued... Stay tuned! Same bat-time! Same bat-channel!

Och Gaia är dålig igen... Pratade med vet nu på morgonen. Sätter henne på skonkost på längre tid, så får vi se. Ryggen rätt usel också, så det sitter väl ihop kanske. Kan dock inte hålla på att behandla henne så länge hon är kass. Min lilla drakdödare... Det här är så himla ledsamt!