2010-09-11

Stillsam lördag

Skulle firat min pappa big time idag (och faktiskt min svärfar också, de fyller år på samma dag. Verkar vara en grej i min familj. Jag delar födelsedag med min faster. Tror faktiskt bara att det är mumriken som har solodag), men familjen sjuk fick ju liksom vackert sjunga i telefon och lämna saker utanför dörren. Våra dagis/skola-baciller håller vi för oss själva. Är alla kuranta imorgon också börjar vi nosa ut i världen lite mera. Jag lär väl fortfarande snora, men det är ju en gammal förkylning vid det här laget. Om mina bihålor slutar göra utbrytarförsök upptar jag lugn träning igen.

Tränar lite grann gör jag, kör yoga med Yoga Today. Har ett helt gäng av deras videopodcasts i iPhonen som jag använder främst när jag reser, men de har full-längds klasser på nätet, såväl i gratis version (då får man ta det man får, en ny klass varje vecka) som i betal version där man kan välja nivå. Sen ska ju hundarna ha sitt, så ut kommer jag i alla fall. 

Hoppas på friska barn imorgon så att jag och a kan bruncha tillsammans med minst två olika dagstidningar imorgon. Älskar söndagar. Får jag fortsätta hoppas önskar jag mig dessutom en stilla löptur...