2010-09-14

Fair weather friend

Eller fair weather runner i alla fall. Måste skaffa mig kläder som funkar för den skånska hösten, för just nu är jag alldeles för glad för att jag sprang igår och har cykling på stationär cykel på schemat idag... Nån som har klädtips? Vill ha en funktionströja med långa ärmar, en väst som tar vind och regn och en dito jacka.

Jag har allmän höst- och vinterångest, det måste jag erkänna. Hittade bilder från förra vintern igår kväll, och kände verkligen bara hu!!
Söta flickor och fin promenad, men hu...

Nu på eftermiddagen har vädret vänt, och det tackar man ju för. Jag är nämligen inte bara fair weather runner, jag har också tendenser att vara en fair weather dog trainer... :) Men på rundan idag tränade vi platsliggning, kontrasten stå under marsch/ligg under marsch, och rakt fram/vanlig sväng och lite starter med svåra distraktioner (pestkaninerna blev ju bara bonus då...). Och det var i regnet. Så med lite sol nu på eftermiddagen hinner jag kanske få till ett pass till, i så fall blir det cirkelträning (så får jag typ nästan in lite smyglöpning...om jag springer riktigt stora cirklar... hmm, kanske kan räknas som intervaller :)). Behöver faktiskt handla lite prylar för hunderiet också, ett par nya goretex-skor står högst upp på listan - för mina gamla a)läcker, b)luktar gamla sunkiga vi-har-varit-våta-en-gång-för-mycket-skor - och ett hopphinder eller två på Rusta.