2009-01-16

Min tand e lös, min tand e lös...


... och när jag har tappat den blir jag en gammal tös!

Nä, inte mina tänder, men lilla fröken röds piraya-dagar are coming to an end! Första två tänderna tappade!

Uppe med henne ett par gånger i natt, hon är lite dålig i sin mage. Pigg och glad som vanligt dock. Tar tillfället i akt (eftersom jag ändå inte ska ge henne mat) att utlysa en träna-med-bara-leksak-dag. Har en tendens att bara använda mat när jag shejpar småsaker, så det blir himlans nyttigt om inte annat för mig.

Scout påminner om Gaia i det att om hon missar ett endaste litet mål mat så ser hon ut som ett snöre, så får ge Anders ordentliga order på temat ingen mat till valpen, den har ont i magen. Annars kommer han falla som en fura för det lilla godissugna snöret till kelpieskrålla :)

Scouts öron står nu upp, med en liten böj bakåt. Snacka överkompensation :)

Läser guide-bok över Boston med omnejd. Clicker Expo går ju i Providence, men vi tar oss ett par dagar i Boston innan Expo. Boston verkar passa mig och Eva långt bättre än vad LA gjorde (LA - mera känd som staden vi verkligen försökte lämna innan vi skulle men som växer ju längre bort från den resan vi kommer...), man kan GÅ och det finns bra kollektiv trafik. Jämför med LA där allt verkligen tar 4 timmar att ta sig till...


Allra finaste Scout, innan öronen ställde sig. Bild av bästa Mette som vanligt!