2008-05-09

Certifierad TAGteach Level 3!

Ja, du milde vad tiden går... Har inte hunnit med bloggen alls.

Theresa kom från USA förra veckan och förra helgen höll vi TAGteach primary certification seminar för Canis instruktörskurs. Theresa var här för att titta och lyssna på mig och Eva, och för att utbilda kursarna. Eva och jag är efter den helgen certifierade Level 3-lärare, vilket innebär att vi nu får hålla egna certifierande seminarier. Coolt! Vi är typ 7 stycken i hela världen som har tagit level 3, eftersom man måste bjudas in för att göra det. Theresa är en enormt inspirerande och rolig lärare och vi hade en superkul helg. Tack till alla som deltog - bra jobbat och tack för alla bra tankar och exempel!

På söndagen hade vi agilitydelen av instruktörsutbildningen. Den är numera bara en dag (eftersom agilityinstruktörsutbildningen drar igång till hösten) och är inte till för att göra agilityinstruktör av någon, utan bara för att folk ska få ett litet hum om agility och agilityträning. Vi hade Peter och hans Eema till att visa lite, Marie B visade lite med söta Fen, vi tränade lite grundfärdigheter och vi hade en hel del teori. Solen strålade och alla jobbade på och vi hade en härlig dag på Uddevalla BK.

Helgens mest exotiska var en huggorm i ett dike - har faktiskt aldrig mött en sån förut...

Det var första gången jag var ifrån Mumriken så länge (tors-sön), så söndag kväll susade jag hemåt. Eva och Theresa körde ett TAG-seminarium till i Dingle tis-ons.

Igår var Gaia och jag hos Freddy. Det lockade INTE att sätta sig i bilen och köra E6an igen, framförallt inte att sitta i bilen när det är SOMMAR ute. Men vi mötte Eva och co på Skrea strand och gick en sväng, mycket mysigt. Eva går på Coppinger-seminariet i Tomelilla den här helgen, jag och min mage är hemma och jobbar/sover istället. Men Freddy då, då: Gaia fick den sedvanliga sportbehandlingen och han klämde och kände. Lilla skrållan har rejält ont i kroppen lite här och där (två hundattacker på 3 veckor hjälper just inte till - har inte berättat om den andra men den innehåller en leonberger och en hård Emelie-fot). Sen såg hon tydligen urjävlig ut i halsen och får nu penicillin för det. Vi har också tagit borrelia-prov, Freddy tyckte att det var påkallat då hon är så öm i kroppen. Så vi får väl se... Har jag tur tar veckokuren med penicillin halsen, och kroppen blir bättre efter Freddys pyssel. Då kan jag tävla Oxie och Linköping och ha chans att ta mig upp i tvåan och tävla WDS. Annars får jag väl låta bli, träna lite lätt och njuta av sommaren.

Och just det, skriva färdigt boken... ;)

Bilder kommer, min kamera har bara gått och lagt sig nånstans på nåt smart ställe...