2010-03-17

Det var inte i förrgår...

... som jag skrev nåt i bloggen. Just nu sitter jag i en säng i ett vackert litet hus i Evanston utanför Chicago. På agendan idag finns gos med två fina flattar, löptur, jobb inför ClickerExpo, lunch med goda vänner och lite ompackning. Imorgon drar vi iväg till Lexington i Kentucky för Expo.

Apropå det här med att det var länge sen jag skrev nåt i bloggen - jag har fått många mail om det. Många undrar om varför jag inte bloggar om min träning, mina tankar och livet i allmänhet. Det har många orsaker. En av orsakerna kan ni läsa vältaligt om i Fannys blogg (www.klickerklok.se/blog/om-bloggen/). Det är helt enkelt ibland för jobbigt med livet i allmänhet för att det ska vara kul att blogga och få en massa skit. Jag tappade helt enkelt skrivlusten. En annan orsak är att jag fick totalt textoverload på att skriva boken (som tog längre tid att skriva än bibeln, jag vet - men nu är den klar på riktigt! www.agilityrightfromthestart.com) och helt enkelt inte hade fler ord i mina fingrar. En tredje orsak är att hemsidan ska jobbas om och därmed bloggen och jag har inte orkat. För jag tror att jag helt enkelt höll på att kliva med huvudet före in i väggen, och har sedan bokjobbet slutade vara akut försökt leva långsammare. Och ni som känner mig, vet att det inte är lätt för mig...

Så för tillfället har jag lite paus, fast jag är på väg tillbaka. Jag skulle vilja blogga om livet i allmänhet, min hundträning, min andra träning (bikramyoga och löpning framför allt, men förhoppningsvis blir det mera klättring när våren kommer också), och lite om mina tankar om allt möjligt. Det kommer väl :)

Namaste!