2008-09-12

SKK-såpan fortsätter...

Kom liksom på att SKK inte svarat angående mitt fortsatta insisterande på återbetalningen för tävlingsavgiften till freestylen på World Dog Show. Så jag författade följande:

Angående avslag på min begäran om återbetalning för World Dog Show

Att försöka tiga ihjäl mitt krav på återbetalning av tävlingsavgiften för två freestyle-klasser på WDS borde ligga milslångt under SKKs värdighet, men så är tydligen inte fallet.

Låt mig formulera mig i klartext: Jag förväntar mig naturligtvis mina pengar tillbaka. Utan tvekan. Jag anser mig ha uppfyllt alla rimliga krav för att detta ska ske. Jag talade med tävlingsledaren innan jag anmälde för att få klarhet i frågan, jag har sett till att få veterinärintyg, jag såg till att detta samt min begäran om utbetalning var SKK tillhanda kort tid efter WDS avslutande.

Jag fick Hundsport häromdagen där ni jublar över hur väl WDS gick och detta är jag givetvis som medlem i SKK både stolt och glad över. Någonstans skrev ni att ni tog lärdomar med er från hela arrangemanget – ta då denna lärdom med er: Se till att formulera era tävlingsinbjudningar på ett sätt som inte inbjuder till missförstånd och se till att era tävlingsledare vet vilka regler som gäller. Återigen, jag vill inte att någon skugga ska falla över Yvonne Öster (tävlingsledaren) som varit otroligt tillmötesgående i den här frågan, men faktum kvarstår att jag fick annan information än vad SKK nu säger gäller.


Avsluta nu det här på ett sätt som är värdigt för SKK som en organisation mån om sina medlemmar.

Och så kontaktuppgifter och kontoinfo. Fy fabian vilket himla onödigt krånglande!!