2008-02-26

I bokhögen

Man kan ju inte bara skriva bok hela tiden, man måste ju läsa också! Jag läser sällan eller aldrig en sak i taget, så här kommer vad jag läser just nu (bortsett från alla mina kära tidningar - ja, gott folk, det är min verkliga last...)

Agility Advantage - Health and Fitness for the Canine Athlete av M. Chris Zink: Har kommit ungefär halvvägs, och den är helt ok men inte revolutionerande på nåt sätt. En del saker håller jag inte med om, en del saker håller jag med om. Men överlag måste jag säga att de verkar inte gå med sina hundar i det stora Amerikatt på det sättet som vi gör här, och på det viset blir en del lite ointressant.

Animal Behavior av McFarland. För att det kan man aldrig få för mycket av... Dock borde jag nog ta ett blad ut ur Evas bok, för jag tycker egentligen att det är mera intressant när det är om hund (eller möjligen häst eller val...).

Eat, Love, Pray av Elizabeth Gilbert. Efter en skilsmässa drar hon till Italien i fyra månader på jakt efter allt som är trevligt, drar sen vidare till Indien för fyra månader av den andliga biten och sen vidare till Bali för att lära sig kombinera trevligt och andligt. Hon skriver himla dråpligt och jag älskar den här boken!

Och nu ligger också Bill Clintons Giving på bordet och väntar på att jag ska läsa den. Vid sidan av den ligger Max napp. Man ska se till att blanda heter det ju...