2008-07-19

Bakslag natten mellan i förrgår och igår. Gaia ont i magen igen, uppe med henne ett par timmar. Hon var med oss i Snogeholm i alla fall - superskön runda med alla barn och trangiakök och middag och allt (kolla http://www.strovomraden.se/ för tips om trevliga ställen här i Skåne).

Mette tipsade om morotspuré för krångliga hundmagar, så har pureat ungefär som när jag gjorde smakisar åt Mumrisen för ett halvår sen. Hon är mycket bättre idag, gladare och inte ont. Tycker dock att både mage och rygg är superskum.

My är pigg och glad och har lekt med Mumrik en massa idag. Han gillar att klappa på henne för att hon tar det så lugnt, lägger sig gärna så att han kan kolla munnen, näsan, öronen (ja, han lär sig kroppsdelar just nu...).




Min nya last här i livet tycks vara Brothers and Sisters så jag ska väl tugga i mig ett sånt avsnitt sen... Utan tillhörande tilltugg, för jag får banne mig skärpa mig! (och jag har ätit en väldig massa våfflor idag... vi hade kombikalas för Mumriken och yngste herr Viklund)