2008-02-25

Solen skiner...

... men det hjälper tyvärr inte. Jag är lik förbannat hemma med sjukt barn. Igen. Samuel var magsjuk i natt, efter att vi haft (yes count them): magsjuka, förkylning, vattkoppor och nån spännande hosta. Jag är så trött på eländet!

Eva har varit här i helgen. Ja, hon kom i onsdagskväll och stannade till igår. Vi har suttit och vridit och vänt på en massa avsnitt i boken och huvudet snurrar fortfarande. Nu har vi deadline på ett par artiklar till Canis, så när A kommer hem ikväll är det bråttom, bråttom.

Vi var nere och körde hoppteknik tillsammans en sväng i torsdags (som för övrigt var Evas födelsedag!). Tizla gick jättefint, men Gaia och jag måste jobba vidare. Hon tycker att det är JÄTTEjobbigt. Vi har också tränat på att hoppa upp på saker och ting, jag vill försöka ta reda på om det bara är så att hon är ovan att hoppa uppåt (alltså skjuta vikten bakåt och trycka ifrån, istället för att hoppa framåt liksom). När Gaian var bebis var hon aldrig i möblerna och hoppade faktiskt väldigt lite upp på saker. Vi ska roa oss med att hoppa uppåt utan sats på många saker, och träna utöver det för att kunna hoppa upp i famnen, hoppa upp i famnen och vidare upp på axlarna, hoppa upp på ryggen. Kan alltid använda det till freestylen sen... :)

Idag blir det nog paus för flickorna, med tanke på läget här hemma och deadline ikväll. Ska köra lite kontaktfältsträning, lite startsignals-träning och fila på vårt långa backande. Annars blir det nog grisöra i trädgården!