2008-02-27

Jag skulle bli så lycklig om det bara ville sluta blåsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Är så trött på den här evinnerliga blåsten!

Tröstade mig med att åka och shoppa grejer till töserna på IKEA idag (ganska kul, när jag kom hem hade Fanny skrivit om precis detsamma i sin blogg!). Vi har inte hunnit leka så mycket med dem ännu, men pillat lite grann. I övrigt har vi kört lite burlekar - jag jobbade båda hundarna samtidigt för första gången. Gaia blir lite osäker på vems "kör" det är hon hör, men träningen gick i stort bra. Tog bilder men det höll på att bli mörkt och min ussla lilla canon ville inte riktigt vara med.

Har hittat ett nytt trånobjekt när vi nu ändå är inne på kameror - Canon Powershot G9. Hmmm, kanske kan Anders ta med sig en sån till mig från USA...

I övrigt är det lite tungt just nu. Mycket att göra, och det är faktiskt inte helt lätt att jobba mot en redaktör som inte alltid tänker likadant som man själv (och den andra delen av ens hjärna - alltså Eva). Fast det är ju samtidigt det som är vitsen med en redaktör antar jag. Vi håller också på att syr ihop den avancerade hoppteknikskursen med Vappu i sommar, en massa andra nya kurskoncept och lite så där. Och jag jobbar i Dreamweaver med den nya hemsidan. Önskar att jag kunde lägga all min tid på det där ett tag, men det går inte just nu.

Nåväl, nästa vecka bär det av till London för ett par dagar semester!