2008-10-03

Jobbeli jobb jobb

Har jobbat som en galärslav hela dagen, med en kort utflykt till frissan. Min ekoreko-frissa heter Yen och salongen heter Big Hair Mama (passande va??). Alla ni skåningar som inte vill förpesta tillvaron vare sig för er egen kropp eller era frisörers, välj eko-reko Big Hair Mama!

Hundarna och jag har trickstränat idag, ska försöka filma lite imorgon. Gaia lär sig att stå framför mig, i samma riktning som jag, med baktassarna på mina fötter. Och så ska vi kunna gå framåt, tänkte jag, i lite olika gångarter. My staplar skålar i varandra. Funderar på att lära My Gaias nunneprogram för att jag skulle vilja se vad det får för betyg på tävling, så det fixar vi också lite med.

Hade tänkt mig en ikea-utflykt med familjen nu på kvällen, men mr mumrik slocknade precis. Så nu blir det lite jobb och sen har resten av familjen mys och glor på idol.

Dagens låt: One - U2
Dagens bok: Mentalitetsboken - Blixt och Svartberg, Lev enklare - Gisela Linde
I min I-pod: Sommarprogrammen
Dagens vill ha: Half baked - Ben&Jerrys nyaste smak. Säger bara chokladglass med brownie- och choc chip dough-bitar... Rimmar illa med dagens andra vill ha: Bättre form...