2008-11-28

Hästar, katter, kaniner...

Scout och jag är i Munkedal hos Eva för att umgås, skriva bok och umgås lite till. Igår var fröken Röd med i stallet och umgicks med hästarna, katterna, folket och kaninerna. Hon är coolheten personifierad. Hon pussade på Stardust, hjälpte till att fixa hans hovar, blåste på Matti, tittade bort från katterna som sprang omkring. Det enda som var lite konstigt var de över-sociala kaninerna - de skulle skutta fram till henne och umgås, och de var större än vad hon är. Men det gick bra det med, och efter att ha hjälpt till att tvätta Stardusts täcke och suttit på hans rygg, gick vi tillbaka hem.

Tizla är nog också sisådär 10 veckor, för de två små donnorna har funnit varandra på allvar. Det går jättefint med Misty också, och Misty är mycket nöjd för att Scout bryr sig om vad hon säger.

Just nu leker Eva och Scout med lite nosarbete, och sen ska vi ner i metropolen och handla. Syster Marie och farbror Peter ska också dyka upp och umgås.

My och Gaia är kvar hemma med alla pojkarna Vegh och vilar upp sig lite. My är lite stel i ryggen efter att ha gått omkring i en vecka och flyttat på fröken Röd, men annars är allt bra med dem med. Gaia tycker mycket om Scout och deras umgänge flyter jättefint. Vi jobbar rätt mycket med stationsarbete och hanteringsövningar när vi är tillsammans.