2008-07-24

Stenshuvud



Familjen Vegh drog till Stenshuvud igår med ett gäng kompisar. Gaia fick stanna hemma hos farmor och bli ompysslad. Hon verkar faktiskt bättre idag - ja, inte ryggen, men resten. Vi har henne på skonkost och tar det lilla lugna.

Vi hade så fint väder igår och gick runt och upp på Stenshuvud och sen ner på stranden.



Mumriken på ryggen och My i famnen uppe på Norra Huvudet. Mumrik tycker att det är helfestligt att prata med My.


Resten av gänget gick och badade och eftersom Muppy inte var välkommen på stranden gick vi på upptäcktsfärd lite längre bort. Vi tänkte känna på vattnet där det inte var nåt folk, så vi klev på en massa stenar och jagade lite vågor. Sen fick jag för mig att gå klippvägen till fyren, så vi klättrade iväg. Det blev bitvis rätt spännande och My fick hänga om halsen på mig på ett par ställen, men det gick finfint. Nästan framme vid fyren upptäckte vi att där var ett helt gäng människor som iakttog oss där vi kom klättrande. Väl framme blev vi igenkända från Hundkoll och fick posera, så nu finns ett styck svettig Emelie med håret på ända och en söt Mupp på någons semesterbilder...

Idag har vi inte gjort många knop, lite jobb och så är det mycket fix med husbyggeriet. Var en sväng på stranden på eftermiddagen och tränade lite freestyle i trädgården på kvällen.