2010-04-26

Nähä. Ingen bikram idag. Jag har förvisso inte feber, och då kan man ju bikrama säger de, men maken var så hellbent emot det igår kväll att jag faktiskt kände att det inte var värt det. För OM jag skulle bli sämre hade jag fått höra det till dödsdagar (som då kanske inte hade varit så långt borta, haha), och det pallar jag inte. Så nu surar jag istället.

Gick en runda genom Slottsparken med hundarna, det var det längsta jag gått sen i torsdags och jag vill lova att mina ben ville springa. Men näsan och bihålorna och lungorna och halsen hade väl sagt tack och adjö då, så det får anstå. Scout och jag ägnade åt oss att träna fritt följ genom gässen istället (kombiträning - "låt bli gässen darling" och "fritt följ ser ut så här - alltid"). My lullade runt och umgicks med dagisbarn istället. Lite bekymrad för gammel-muppen idag, hon verkar ha ont antingen uppe i ryggen eller i höger bak, det kommer och går. Tycker vi inte om.
Ikväll är det bokklubb, och jag är fikaansvarig så här bakas det bröd. Blev mera intressant än vad man skulle kunna tro utan kyl... Onsdagmorgon känns rätt långt borta just nu, men fram tills dess är vi utan kyl. Oh joy.

På lördag ska jag på kajakintroduktionskurs :) Det har jag väntat på, ska bli så kul. MKK har nog ett av de vackraste klubbhus jag vet...

Åh, 16 grader och sol! Får nog jobba på altanen i eftermiddag :)