2008-04-22

Näe, jag slapp inte...

Död och pina, jag slapp inte. Ingen slapp... Familjen Vegh är rätt klen för tillfället, fast samtliga gossar mår bättre idag.

Hundarna lever totalt svensson-liv, inga riktiga långrundor, mycket fix i trädgården med diverse aktivitetsleksaker och leta-övningar. Vi kör små tricks-och fixövningar när jag inte kallsvettas för mycket. Hur liten låda man kan ställa fyra tassar i, slalomingångar med framåtböjd, klen morsa en halvmil bort, vinka med "den svåra tassen", targetövningar, sitt vackert och sånt där.

Missar grytträningen ikväll, och det känns ju jättetråkigt förstås. Gaia som påstår sig vara den stora drakdödaren tyckte ju att det var mycket underligt med en grävling som satt och luktade rov och som man tydligen SKULLE skälla på, så det hade nog varit bra med lite kontinuitet i det där. Men det får bli en gång när jag inte riskerar att kräkas den som sköter grävlingen i håret...

Nu är det snart dags för Eva och mig att presentera vårt första TAGteach-seminarium som vi gör för Theresa McKeon, och förhoppningsvis blir vi då godkända att själva hålla certifierande seminarier. Mycket att fixa! Missa inte möjligheten att gå TAGteach-kurs 6-7 maj - om du är intresserad av Canis agilityinstruktörsutbildning har du då möjlighet att få avklarat ett av förkunskapskraven! Läs mera om agilityinstruktörsutbildningen på hemsidan under kurser.

Anders tycker för övrigt att nästa jycke ska vara en pumi...