2008-07-04

Hade ju varit kul...

...att få komma igång med tävlandet nån gång. Det är bara att erkänna. Jag är tävlingsmänniska. Har svårt att vara riktigt strukturerad i min träning utan att ha nåt att sikta på. Tycker nog helt ärligt inte att det är lika roligt heller.

Varför denna tidiga morgonklagan? Jo, hade nånting nån gång fått gå according to plan så hade Gaia och jag fått vara på World Dog Show och tävla freestyle nu. Men vi är hemma och skriver bok istället och det är i och för sig världens bästa jobb, men min lilla dansmus och jag vill ju dansa... Hoppas att vi kan få vara med på hemmatävlingen i slutet av juli.




För att fortsätta gnälla - hade vi varit på World Dog Show hade vi dessutom kunnat titta lite på VM i lydnad och det hade varit himla kul. Vi har ju tänkt oss lydnad här hemma nu, så vi borde väl kanske titta lite på proffsen eftersom min egen lydnadskänsla liksom har domnat lite... Var så länge sen. Får be Fanny och Thomas om en liten knuff och dessutom ner och titta på när Mette och Tuxen tränar. Jag är en visuell person, så det brukar tagga igång mig.


Fick en JVC Everio av min älskade A, för typ en evighet sen... Måste läsa anvisningarna lite bättre och komma igång och filma, om inte annat kan det kanske hjälpa mig med mitt träningsfokus!


Om det är någon som har önskemål om innehåll i kurserna för Greg Derrett får ni gärna maila mig på emelie@carpemomentum.nu Planering pågår just nu för fullt, men det är ju alltid kul att få in synpunkter på sånt som ni vill få med, framförallt nu när Greg varit här så många gånger tidigare.

Trevlig helg - ut och njut av solen!