2008-03-03

Äntligen tid att uppdatera!


Vi har hunnit med en hel del sen jag bloggade sist. Gaia och jag har jobbat hårt på att använda bakkärran - hoppa upp på, olika övningar med lyfta bakben, olika backningsalternativ, etc. Vi har kört ett pass hoppteknik hemma (spindel och spindel på böjt spår), men hann inte ner till klubben igår för att träna med Mette och Martina. Too bad verkligen, för jag behöver fler ögon åt det här!

Helgen har för övrigt varit god. Vi öppnade med att gå milen i bokskogen med Mette och gossarna och följde upp det med två himla bra freestylepass på lördagen. My och jag tar det lilla lugna, jag får så lätt ljud på henne. Gaia och jag har hittat ny musik igen och inspirationen flödar. Blir nog ny musik och annat program än vad jag tänkt mig, jag hoppas att jag ska kunna vara med i Linköping i slutet av maj. Tråkigt nog missar vi Oxie HUs tävling i maj (jag håller kurs i Mo i Rana då). Men i Linköping hoppas jag få rocka loss! Söndagen sprang flickorna med husse och tränade freestyle med mig och Samuel. Samuel och jag var för övrigt och testade inomhusklättring för första gången - och tjena vad det var kul! Jag vågade mer än vad jag trodde att jag skulle!

Vill passa på att tipsa alla som är freestyleintresserade om den nya svenska freestylesidan http://www.hundfreestyle.se/ Där finns också info om den svenska freestylemailinglistan (hmm. Långt ord. Ska jag komma ihåg nästa gång jag spelar scrabble...).



Jättefina Gaia!