2009-06-17

Kennelläger, Vättern runt och bloggtorka

Du milde, vad jag är seg på bloggfronten. Tror att jag har överdos av textproducerande, genomgående, funderande i övrigt.

Scout och jag var på kennelläger med ett helt gäng Canovills-hundar i fredags, strax utanför Ronneby. Till skillnad från övriga Sverige var vi förskonade från hällregnet. Det var verkligen kul att få se alla syskonen och även mamma Kattis (ja, alla de andra också förstås!). Scout tyckte att fåren var väldigt fina och tände till fint. Vallning är inget vi har tänkt syssla med nåt mycket, men det var kul att se att hon var så på. Film kommer nog en liten snutt sen, och bilder om jag hittar några fina att stjäla :) .

Vi fick lämna lägret i halvtid eftersom Anders skulle cykla Vättern-rundan och hela familjen skulle med. Så vi körde upp till Borensberg i ÖSREGN (anders såg smått nervös ut - 30 mil i hällregn, not fun). Det visade sig dock att 30 mil var not fun period, och han bröt i Hjo. Kidsen och hundarna och jag hade trevligt och gick omkring och tittade på slussar och båtar och grejer. Vi stannade till måndag när vi tog vägen hem över Omberg och gick med hundarna.

Senaste Canis har precis kommit, Eva och jag har med en artikel om transporter. Vi har bilder med där Scout är bebis, känns verkligen som om tiden har rusat iväg!

Nu väntar träning tillsammans med brorsan Nitro.

GRATTIS till alla fina prestationer på SM Mette, Linda och alla ni andra!