2008-07-08

Gaias mage bättre

Gaia mår mycket bättre, äter ris och fisk och har fått lite vanlig mat också, men vi tar det försiktigt. Akupunkturen igår fick ställas in, vi har ny tid på fredag. Sjukgymnast Marie trodde inte heller att det kunde vara akupunkturen som satt igång eländet, men sa att man vet aldrig... Kommer att sätta "snällare" nålar nästa gång.

Idag har flickorna varit hos farmor, resten av familjen har varit på vift i Helsingborg. Vi var bl a på Fredriksdal där vi träffade folk som kände igen mig från Hundkoll. Fast folk har liksom inte fattat att det är en repris, så de trodde att jag skulle vara gravid... Men tji fick de när magen från förra säsongen alias Mumriken promenerade förbi dem så att gruset sprutade...

Imorgon hoppas vi kunna fortsätta med vår fritt följ-träning med lite fiskbullar och försiktig lek, Gaian tjatar faktiskt om träning idag! Tänkte också spåra med damerna i dagarna.

I övrigt är det mycket jobb. Tar ingen riktig semester alls i år utan jobbar lite hela tiden. Det är framförallt boken som jobbas på, men också artiklar, kursplanering och kurser.

Fast nu är jag dödens trött, så nu ska jag läsa Control Unleashed och klappa finaste terrierflickorna.