2008-05-15

Inte borrelia! Och missa inte The Man!

Gaia har inte borrelia! Så skönt! Halsen färdigbehandlad och Freddy sa att om jag har tur är hon fit for fight igen om ett par dagar. Har jag otur ska halsen behandlas längre, och benen få sig en omgång till - höger bog och ryggen spökar fortfarande, men Freddy trodde fortfarande att det kunde vända utan att vi behöver kuska tillbaka upp. Vi får se... Men vi blir ju så klart glada om lilla bruna prinsessan är glad och lycklig igen och vi får tävla nästa lördag.

Är så nedra förkyld att det är fånigt... Tog dock med mig familjen ut på en liten skogsrunda efter jobbet, la var sitt nybörjarspår till My och Gaia, de har i princip bara spårat blod tidigare.

Glöm nu inte anmäla er till Ken och Kathy i Oslo eller Stockholm - bättre än Ken blir det banne mig inte!!!!! Kolla http://www.canis.se/

Och ni klimatflyktingar från norr - passa på med Oslo eller Stockholm och bra hundträning! Annars har jag mest tävlingar att locka med här nere... Och så då solen förstås.

Bilder, clean run och riktning

Sitter och väntar på att Freddy ska ringa med Gaias borrelia-resultat och diskussion om huruvida vi ska åka upp igen, om vi får tävla nästa helg, vad vi ska göra nu, etc...

När vi körde upp till Freddy förra veckan mötte vi ju Eva och co på Skrea-strand.

Eva med sömnig Misty-mus en ljuvlig sommardag på stranden


Men vi andra, vi är inte trötta - vi är bara lyckliga och galna!


Mina grejer från Clean Run kom igår - hurra! Alltid barnsligt roligt... :) Hade beställt Susan Salos film om hoppteknik, ett Clean Run specialnummer om Drive and Motivation (många som går kurs frågar om den är nåt att ha, så jag tänkte att jag måste läsa den så att jag kan svara på det...), Killions bok When Pigs Fly (den ska ju vara så fantastisk, så måste läsa och utvärdera!), samt ett par kaninskinn till brudarna. Återkommer med åsikter om film och böcker.


Diskuterade handling en lång stund igår. Serpentiner is a wonderful thing, men ...RIKTNINGEN (alltså fronten åt det håll hunden ska) är viktig, det är en grundregel! Och jag har heller inte hört nåt om att fotriktningen i threadlen har ändrats, men det verkar också bli en följdprodukt av serpentintänk innan basen sitter där den ska.

Eva var här (modigt, eftersom hela familjen är rysligt snorig i nån härlig dagisförkylning...) söndag till tisdag. Trevligt, trevligt. Letar febrilt efter ett hus att hyra, så att hon kan flytta ner... Opraktiskt att hon ska bo 40 mil härifrån!



Mumriken diskuterar träning med gudmorsan





För övrigt tycks jag ha kommit till beslutet att det blir en liten kelpiefröken i hushållet såsmåningom... Plågar Mette, Sofia och Louise med frågor och funderingar. Det brinner inte i knutarna med ett nytillskott, men oj vad vi tycker att det ska bli roligt!