2008-03-31

Äntligen tid att uppdatera!

Här har det varit fullt upp!

Eva kom i onsdags kväll och större delen av torsdag och fredag gick åt till boken och planering framåt. Vi vet banne mig vad vi gör typ fram till nästa höst... Fredag kväll, lördag och söndag hade vi kurs på Lunds BK. Alltid superkul att ha kurs och jag tackar alla våra kursdeltagare som jobbade på strålande!

Gaia och Muppan tycker att det är rätt tråkigt när jag har kurs, men de har fått träna lite ändå. På fredagkvällen körde Gaia och jag igenom lite övergångar i nunneprogrammet och My tränade på att erbjuda stå i alla möjliga lägen. Mycket klurigt säger hon, men det tar sig. På lördagen körde jag lite agility med båda två, Gaia fick träna på kluriga slalomingångar och på släpp framåt och My tränade på slalom på höger hand fast Eva och Tizla for omkring i närheten. På söndagen körde jag lite hoppteknik med båda.

Freddy har sagt att Gaian ska hållas igång som vanligt, men hon går på rimadyl under en kort tid nu. Sen ska vi tillbaka på återbesök och så får vi se. Tyckte först att jag fick stor skillnad på hur hon rör sig, sen ingen skillnad. Men hon accepterar beröring annorlunda.

Vi har satt ihop lag till DM. DM ser ut att bli ett rätt stort arr i år, många lag och många starter totalt.

Och dessutom: Jag har klippt av mig håret!