2008-05-15

Inte borrelia! Och missa inte The Man!

Gaia har inte borrelia! Så skönt! Halsen färdigbehandlad och Freddy sa att om jag har tur är hon fit for fight igen om ett par dagar. Har jag otur ska halsen behandlas längre, och benen få sig en omgång till - höger bog och ryggen spökar fortfarande, men Freddy trodde fortfarande att det kunde vända utan att vi behöver kuska tillbaka upp. Vi får se... Men vi blir ju så klart glada om lilla bruna prinsessan är glad och lycklig igen och vi får tävla nästa lördag.

Är så nedra förkyld att det är fånigt... Tog dock med mig familjen ut på en liten skogsrunda efter jobbet, la var sitt nybörjarspår till My och Gaia, de har i princip bara spårat blod tidigare.

Glöm nu inte anmäla er till Ken och Kathy i Oslo eller Stockholm - bättre än Ken blir det banne mig inte!!!!! Kolla http://www.canis.se/

Och ni klimatflyktingar från norr - passa på med Oslo eller Stockholm och bra hundträning! Annars har jag mest tävlingar att locka med här nere... Och så då solen förstås.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Herlig at du kan utelukke borrelia! :)

Og kelpie, du... Me likey! Flere her oppe som windowshopper etter kelpie-tiker nå, blir spennende å se hva som kommer!

Blir ingen Kathy/Ken på meg, er for travelt opptatt med bryllup, men vi kommer selvsagt ned til Oslo for Laura Derrett i august. Men: Vi sees jo før den tid! *gleder meg* :)

Anonym sa...

YEY! KELPIE!

Anonym sa...

SÅ gøy med kelpiefrøken!!!

CaEk74 sa...

Oj här har det hänt grejor!! Grattis till TAg 3 cert ;) o kul att du tittar efter kelpar! Kan varmt rekomendera att kika på två trevliga kombinationer som sker i höst ngn gång- Vickulas Fnissa o Grejaskogens Iebu samt GRejaskogens Ia o Vickulas Batman- det kommer att bli några andra spännande kombinationer oxå på kelpsidan i höst- nåväl jättespännande att se när var det blir en kelpie för er iaf! Mvh CAtrin and the pack