2008-11-18

Scout in da house!

Inga bilder, verkligen inte en enda - så har jag fått det sagt. Batterierna är slut i kameran... Jag är en usel ny-valp-människa...

I måndags morse klev Eva och jag upp i ottan (och tvingade stackars Morten att göra detsamma...), för att flyga ut från Trondheim kl 06.05. Det var hem och gosa med Mumrik och terrieristerna innan jag slängde mig i bilen för att köra och hämta hem Fröken Röd. Hon var sömnig när jag kom, men visade sitt goda humör och sin säkerhet på en liten runda runt Naturbruksgymnasiet där Jenniefer jobbar. Sen rullade vi hemåt under relativt högljudda protester. Vi stannade i Pukavik och rastade och umgicks lite och sen gick färden mot Malmö, hon somnade gott och sov hela vägen hem.

Det roligaste var hur glad hon blev när hon fick träffa Samuel och Mumriken, lill-matte Agnes har gjort ett bra jobb! Sen fick hon träffa tjejerna och det gick bra. My tycker att hon är allmänt onödig och Gaia är försiktig med henne, men vill gärna leka lite.

Natten gick fint, vi behövde inte gå ut alls. I morse tog vi en kisserunda, och sen roade vi oss lite med frukosten och lite leksaker. Hon var med och hämtade Samuel i skolan och jag och barnen och lilla fröken tog en sväng till djuraffären för att handla lite smått och gott och titta på ökenråttorna, kaninerna, kakaduan och fiskarna. På kvällskanten fick hon åka sjal ut på promenad och sen gå själv en stund.

Nu ska jag lägga mig med tjejerna och A och kolla på Grey's Anatomy!