2009-01-09

Vackra bilder på allra sötaste kelpien i Mettes blogg igen!

Jag och alla flickorna Vegh är i Munkedal. Eva och jag ska ha ett TAGteach Primary Certification-seminarium i helgen och vi körde upp i snön (tog en EVIGHET) igår för fix innan kursen, lite boktid och hundträning. Bästa Eva har gjort i ordning värsta rummet på sin övervåning, komplett med matta och allt! Scout och jag har redan hunnit med att jobba lite på avlämnande av leksak, utgångsställning, stå, sitt, ligg, fokus baklänges och pussas. Hon är så rolig att träna med!

Många undrar om jag tänker lägga upp målsättning för året. Jag tänkte det. Först. Sen tänkte jag att det ska jag faktiskt inte. Jag har en tendens att bli en smula överseriös och gravallvarlig, så mina mål stannar i min dagbok här hemma och det enda mål som hamnar på bloggen är att jag ska lägga ut en film varannan vecka. För jag behöver bli bättre på att filma mig och min träning med alla tjejerna.

Scout är anmäld till sin första kurs, vi ska gå grundhelg för Thomas hos Klickerklok. Superlyx att få åka iväg med bara loppan och leka med henne en hel helg! Hoppas hinna umgås och prata med Fanny och leka med söta Squiden också, det är så kul att hon och Scout är så jämnåriga.

I övrigt har Eva och jag äntligen bokat våra flyg till Boston i mars, vi åker på Clicker Expo igen för att lyssna på roliga seminarier, hjälpa till på workshoparna och träffa vår redaktör och förläggare igen. Passar så klart på att semestra en smula också... Vi har en cool resa till planerad i år, men mer om den längre fram.

Scout och Tizla umgås det värsta de orkar och nu är det dags för frukost. På schemat står mera fix inför kursen, hälsa på hästarna, bok och mera träning. Så kul att träna ihop!!!