2010-09-03

Ingen tjejmil...

Som en liten bit grusväg till (för jag gillar metaforen "det är stenigt just nu" om när livet är knaggligt), så blir det ingen tjejmil. Bistert värre eftersom facebook och mailen ständigt plingar med nya uppdateringar inför loppet på söndag. Lider definitivt av det Alshammar i sitt sommarprat kallade FOMo - Fear Of Missing Out. Men även detta bygger ju pannben.

Jag testade vaden och Asicsen med 3km i morse, och det var faktiskt inte bara misär. Benen var ganska glada, flåset superbt, kroppen allmänt lycklig. Men jag kände ganska tydligt att någon mil ska jag inte springa på söndag (ja, jag vet att typ alla har sagt det i typ 4 veckor. Jag bygger pannben här. Då är man positiv). Nån liten känning kanske möjligen i uppförslut, lite knip i hälsenan. Men jag är definitivt igång igen! Nästa vecka springer jag tre gånger, upplägg inte färdigplanerat ännu. Färdigplanerat och anmält är dock 5 km i Skanör-Falsterbo om två veckor. Behöver ladda mot nåt! Sen tänker jag springa 6 km Yddingen i oktober.

Trots att min flygbiljett till Stockholm är non-refundable stannar jag hemma. Har mycket här, och kan få in lite annan träning, och hinner med familjen lite bättre. Tack till finaste Eva-Marie för erbjudandet om övernattning, kommer definitivt sättande när du minst anar det!

Imorgon blir det umgänge med familjen och förhoppningsvis långtur och agilityträning med Scout. Sätter mig en timme på cykeln. Söndag mera umgänge och  - hurra!- bikramyoga. Scouts agilityträning kräver lite planering, jag behöver strukturera upp när jag ska göra vad och i vilken ordning. Vad kan jag göra hemma, vad kan jag göra ensam, vad behöver jag mera plats/hinder till, vad behöver jag medhjälpare till. Vad vill jag, om inte annat!

Bokpaket anlände från AdLibris med senaste Emily Giffin-boken och Gunilla Bergenstens nya roman. Hu, jag som har så många böcker på g och så många liggande. Så många böcker, så lite tid! Dagens definitiva i-lands problem.

Nu ska jag pussas med kelpiekängurun och hålla helg. Mörkt ute, levande ljus inne.