2008-04-11

Canis agilityinstruktörsutbildning!

Nu är det klart - Canis lanserar en agilityinstruktörsutbildning med mig och Eva som lärare! Till att börja med kommer vi att köra i Norge och Sverige med start vintern 2008/2009. Det kommer även bli en utbildning i Danmark/Skåne med start under 2009.

På Canis Agilityinstruktörsutbildning får du lära dig att lära ut agility – rätt från början! Kursen innehåller teori, praktik med egen hund, och praktisk träning i att undervisa andra. Under utbildningen kommer du att få en gedigen kunskap om agilityträning och mängder av praktiska färdigheter, vilket förstås är viktigt för en agilityinstruktör. Utbildningen ger också kunskaper och färdigheter i konsten att instruera andra, vilket är minst lika viktigt!

Läs mera på www.carpemomentum.nu under "Kurser". Anmälan kommer under våren att ske på Canis-hemsida, www.canis.se (eller .no). Datumen för kurserna är inte helt färdiga ännu, så det går inte att anmäla sig riktigt ännu. Vi kommer att säga till på hemsidan och så kommer det förstås upp på Canis.

Det här ska verkligen bli superkul!

Just nu sitter Eva och jag och författar artiklar, jobbar med boken och planerar kurs. Vi ska ha handlingskurs på Oxie BK i helgen. Ikväll ska jag träna freestyle tillsammans med Li och Py, och sen ska jag sova soffan! Halsfluss suger!