2009-12-25

God jul och gott nytt år!



God jul och gott nytt år! Tack så mycket för alla fina julhälsningar!

Härhemma är det julkoma... :) På söndag kör jag och Scout till Göteborg för att träna tillsammans med Eva och Tizla och Tina och sheltieflickorna på Hundstället Hjärtat. Sen rattar Scout och jag vidare till Mimmi och hennes familj på Orust, för Scout ska vara på kollo där en vecka medan jag och familjen är på skidresa för första gången.

Boken är nu faktiskt helt ärligt i princip klar. I min dator finns ett par pdf'er kvar att gå igenom, och jag kanske nästan vågar säga att that's it. Kanske... Vi har jobbat med boken så länge och de sista åren så intensivt att jag inte riktigt kan föreställa mig att inte göra det längre. Fast å andra sidan - den ska ju bli på svenska också, så jag antar att det betyder det ändå inte är över. Om en månad åker jag och Eva till Portland för att presentera på ClickerExpo för första gången (www.clickerexpo.com), fast vi har varit på Expo två gånger tidigare. Det blir en vända till USA till under våren, då det är Expo i Lexington i mars också, och det ser ut som om vi ska hålla kurs i Chicago i den vevan också. Ekoreko-morsan flåsar lite över allt flygande...

I övrigt har jag kurs planerad i februari på Vi2-hundcenter som drivs av Ida Lindgren (www.vi2hundcenter.se) och vi har en hel del annat på gång också. Hemsidan uppdateras så fort jag bara hinner.

Men som sagt - god jul och gott nytt år på er alla!