2008-07-15

SKK och World Dog Show

SKK i sin prydno liksom. De gör en himla massa bra, men det drunknar banne mig i allt det dåliga, korkade, snåla och eländiga de också tyvärr sysslar med...

Gaia och jag var ju anmälda till två dagar freestyle på World Dog Show. Hon är sönder, jag har veterinärintyg. Jag skickar upp mitt intyg, kopior på veterinärkvitton, etc och en begäran om återbetalning eftersom det var vad de ville ha, sades det. Med posten idag får jag då informationen att SKK tagit del av mitt underlag för återbetalning och beslutat att inte återbetala några pengar, och hänvisar till FCIs regler.

Eller hur. Jag var (för HUTLÖSA pengar) anmäld till två klasser, båda dömda enligt svenska regler. Ingenstans i tävlingsinbjudan stod det att tävlingen arrangerades enligt andra regler än de svenska. Vill man göra avsteg från vanlig praxis ska det FRAMGÅ, precis som man i reklamen inte får säga en sak och sen ha en massa väsentlig info i det finstilta!

Skickar med vändande post iväg ett brev där det med all önskvärd tydlighet framgår att jag inte accepterar deras avslag och emotser återbetalning snarast.

Det här lär bli århundradets följetong. Sverker och Plus - here I come! Tröttsamma, förbannade SKK. Det är inte så mycket pengarna (fast det är 700 + kronor ändå...) som principen.