2008-11-10

SKK-såpan - ny säsong...

Jaha, där ser man. Fick brev från Ulf Uddman idag angående min begäran om återbetalning om anmälningsavgift till freestylen på WDS.

Ledsen att svaret dröjt, men vi försöker ej tiga ihjäl din begäran. Som vi informerat dig tidigare så är det inga återbetalningar från ovan nämnda tävling. Vi är givetvis ledsna om du fått en felaktig information av tävlingsledningen.

OK. På vilket vis hjälper det svaret? Det enda han säger är att den information man får från de som håller i tävlingen inte gäller. Vem var det då som höll i tävlingen? Rätta mig om jag har fel, men jag anmälde mig då i alla fall direkt till SKK via deras internet-tjänst - tävlingen arrangerades då i mina ögon under SKK. Det betyder att det man får höra från SKK inte nödvändigtvis är med sanningen överensstämmande så att det stör, för trots att jag har fått information från tävlingsledaren om att jag kan få pengarna tillbaka med veterinärintyg, så kan jag inte det. Det är heller inte så att jag hade anledning att misstro informationen jag fick, eftersom det inte någonstans framgick att det var andra regler än de vanliga som gällde. Och anledningen till att jag dubbelkollade med tävlingsledaren var att det var Världsutställningen och SKK jag hade att göra med - jag anser mig därmed ha uppfyllt min bit i att kontrollera om andra regler än gängse skulle vara gällande.

Extra bekymmersamt blir det här eftersom jag fortfarande är medlem i SKK. Hur ska jag kunna ha nåt förtroende för organisationen? Vad är det som säger att information som jag får från dem sedan kommer att visa sig stämma? Har nyligen haft anledning att tala med den juridiska avdelningen, och hur ska jag våga tro på informationen jag har fått från dem? Säg att jag ingår ett avtal för att jag känner mig lugnad efter att ha fått uppgifter från någon på SKK's juridiska avdelning, och saker och ting sedemera går käpprätt åt skogen? Kommer jag då få ett trevligt brev från Ulf Uddman som säger att "Vi är givetvis ledsna om du fått en felaktig information från den juridiska avdelningen"?

Att Ulf Uddman tycker att jag ska leva med den information som de nu upprepar till mig på två olika språk och från diverse olika människor på SKK, får stå för honom. Jag går fortfarande inte med på det... Brev ska författas tillbaka!