2009-07-11

Anders ska simma Vansbrosimningen imorgon, så familjen Vegh är på resa igen. Vi ska dessutom passa på att semestra med goda vänner i Bohuslän en sväng, och hälsa på Binger i Göteborg. Sen är det dop på Marstrand och hem igen.

My är med farmor och passar huset (och äter gott...) och Scout är på kollo hos Mimmi, Martin och Lina (och alla gossarna) på MMhund . Det kan nog bli party. Scout ÄLSKAR farbror Loke (och ja, det går ibland tom att få igång farbror Joker) och hon och unge herr Pixl är partners in crime. Blir spännande att få höra hur det går.

Familjen ligger och sover och jag har jobbat. Vi bor på jordens fulaste lägenhetshotell i annars ganska fina Lidköping. Givetvis A som bokade, jag tittar på bilder innan jag bokar... Vi var ute och åt med barnen igår kväll (hmm, en fre kväll i Lidköping med begränsat restaurangutbud...) och det var ju underhållande. Mumriken var så hungrig när vi äntligen fått beställt att han hojtade TVÅ LAX varenda gång han såg nån som såg ut att jobba där :)