2008-05-24

Gaia fick inte klartecken från Freddy vet, så vi har bara varit nere på Ribban och tittat på freestyle idag. Kul att se i alla fall! Håller tummarna för ett mirakel tidigt i nästa vecka så att jag kan åka med henne till Linköping. My var glad som en speleman, de behövde fler hundar till agilityuppvisningen så hon fick vara med en runda. Hon är för rolig, visslar glatt och kör så det ryker, fast jag mest inte hade en aning om vilket håll jag var på väg åt... Hon blir bara roligare och roligare ju äldre hon blir!

Freestyle är ju fortfarande hyfsat nytt för mig egentligen. Gaia och jag har bara tävlat en gång och jag har bara sett två tävlingar (dagens inräknad...) live. En sak som jag känner är att jag nog kommer att fortsätta med temanummer till stor del. Dels tror jag att det är lättare för publiken att leva sig in i, de har ofta redan en relation till det man försöker gestalta, och dels upplever jag att det kräver mindre av mig som "artist". Ska man göra ett rent dansnummer måste det liksom vara så himla samstämt för att bli riktigt bra - och då får jag slipa på artisteriet...;)

Träffade min syrra för födelsedagsmiddag hemma hos mamma och pappa häromdagen. Hon visade mig roliga klipp på youtube (hinner aldrig surfa sånt själv...). Ni som har gått agilitykurs för Eva och mig, eller läst nåt av oss, vet att vi alltid tjatar om att fortsätta framåt, det finns sällan nåt att tjäna på att stanna och krångla. Vi brukar säga att ofta ska man allra helst fortsätta framåt så smidigt att det liksom inte märks att nåt blev fel. Nåväl, syrran visade mig det ultimata klippet på the master - view and enjoy!



Nu ska jag se om jag kan slita den dansande bebisen från melodifestivalen - han står mot soffbordet och shejkar rumpan till all dålig euro-what-ever som spelas :)