2008-10-05

Dagen i frågor

Fick lista från Lone - here I go:

Dagens höjdpunkt: Väntar på att få elda i min kamin, massera mina hundar och titta på nästa avsnitt av Private Practice...

Dagens sång på hjärnan: Wonderwall med Oasis. För att älskade a brukade spela den på gitarr för mig när vi först träffades och vi hade sjuårig-bröllopsdag i måndags och vi tänkte mysa idag.

Dagens joviala: Det är värsta höstrusket ute, men jag har en trogen fruga vid sin dator i Munkedal, två söta barn, en rar man, två mysiga terrierbrudar och en kamin att elda i... Mys, mys, mys, mys!

Dagens fniss: My upptäcker att jag packar en väska med kläder (ska flytta mitt kontor till ett annat rum i huset, för vår utbyggnad är klar - nästan - hipp, hipp, hurra!). Hittar sen inte My. Nä, för hon ligger längst ner i bagen, om i fall att jag hade tänkt åka nånstans och kanske glömde henne. :) Söt är vad hon är.

Dagens irritationsmoment: Att små barn alls inte uppskattar sovmorgnar...

Dagens “för första gången”: Gaia testade Mys jobb att ta papper ur skrivaren. Tja, det blir nog bra det med...

Dagens bästa måltid: Hortobagy palacinta, courtesy of svärmor. Fantastiskt! Och jag hade bakat chocolate banana cupcakes från Leilas kakbok igår, funkar fint som efterrätt!

Dagens fråga: “To restresa or not to restresa, that is the question!"

Dagens ordtak (tja, nu var det norska som jag inte förstod...): "I am so right about so many things, it would make your head spin." (Dr Miranda Bailey, Grey's Anatomy). Apropå att jag diskuterade hunduppförande med komplett IDIOT på min morgonpromenad...

Skickar vidare till Tonje och Fanny, när de behagar sluta leka uppe i Narvik!