2008-09-25

VM, VM, VM igen..

Obsessed, who? Me? Näe... :)

Pratade precis med Eva och sen med Fanny som säger att Adrenalina sheltien i small var en racerråtta och att Susan och Encore i large höll en klass för sig. Så spännande!!!

Fanny har lagt in film i sin blogg, kolla här!

VM, VM, VM!!!!!!!!!!!!!

Om ni liksom jag sitter och försöker leka att ni ÄR på VM - kolla här! Redan video ute av träning, mest USA men ändock!!!

Är inte på VM...

...nä, är hemma och tjurar... Fast jag har vetat hela tiden att jag inte skulle åka, är det hårt när det verkligen är dags. Men kära A har 35-års kris och ska springa Lidingö-loppet (han gör svensk klassiker den galningen...), så familjen ska snällt dra till kungliga hufvudstaden. Men Eva är på plats och är edsvuren att hålla mig uppdaterad med sånt man inte får reda på över internetet, så vi får hoppas att hon gör ett bra jobb!

On the bright side, så är Gaian riktigt pigg, fin och glad! Hennes rygg känns så att man får rysningar, men jag tänker inte second guess den och är hon glad så är vi glada. Punkt. Hade kurs på klubben igår kväll (har världens roligaste steg 2-kurs tillsammans med Susanne Pettersson) och passade på att träna lite, vi har höjt vår träningsdos en hel del över den senaste veckan. Hon kändes jättefin och kampade som en tok, kaniner till trots, och våra korta kedjor i nunne-programmet satt som en smäck. Fria följet tar sig också bra. Man blir glad i hela kroppen


Lycklig Gaia-maia på väg in i fotposition (taget uppifrån in action med mobilen... Snacka paparazzi...)

Eva var nere förra veckan för bokskrivande, och vi passade på att leka med alla flickorna på stranden (Misty och Soya var hos sin bästa Karin).




It might not look like hard work...


Mycket intressanta diskussioner på gång i många bloggar, kolla Annas och Mettes bloggar. Och kolla Missy super-mus och hennes balansbom i Fannys blogg! Tjohoo! Mighty mouse rules!