2008-11-22

Ska bli spännande...

Susan Garrett släpper snart sin 2x2-slalomträning. Tycker att det ska bli mycket intressant att titta lite mera på - har ju läst vad som skrivits, och sett lite på kurs, men jag är inte övertygad om 2x2 som metod (för mig och mina hundar, that is!). Ska därför bli kul att få se lite mer, vem vet- jag kanske ändrar mig?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas Scout inte har några men över sur-Tux, fick så dåligt samvete. Kul att kolla på videon, vi var med när delar av det filmades, I say no more.... ;)

Emelie sa...

Äh, inte ska du ha dåligt samvete- det hände inget!!! Mr Tux tinar nog upp när hon blir lite förståndigare!

Blev någon bild nåt bra, vi hade ju inte precis tur med vädret... :( Eftermiddagssol, jo tjena!

Anonym sa...

Jag har faktiskt inte tittat på dom men jag är tveksam med tanke på att det var så mörkt.

Det blir ett moment 22 för han var som sagt väldigt förtjust först men det blir sällan bra när man har dom kopplade dels ökar aggressiveteten och dels blir språket kasst (borde ha varit omvänd ordning..). Men samtidigt är det jobbigt att släppa när man vet att dom kan vara griniga. Han hade kanske inte varit grinig om han hade fått leka från början, det är svårt att veta men är man som jag så är det så svårt att släppa. Men det är ju en övergående tid..

Anonym sa...

Jag tyckte det fungerade bra med 2x2-metoden. Skulle säkert blivit ännu bättre om vi tränat efter originalet. Zorro älskar slalom!!